ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره ابهامات و مطالب مطرح شده در خصوص لو رفتن سوالات امتحانات نهایی ۱۴۰۴ گفت: موضوع لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تکذیب می‌کنم. تاکنون گزارش، سند و مدرکی مبنی بر اینکه ادعا شود سوالات لو رفته، نداریم؛ سوالات امتحانی قابل لو رفتن نیست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 02
کد خبر: ۲۷۹۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، روز گذشته احسان عظیمی راد، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در نشستی خبری از لو رفتن سوالات امتحانات نهایی خبر داده و اعلام کرده بود خود آموزش و پرورش باید مراحل و مراتبی که دچار ضعف و اشکال در این قضیه است را پیگیری کند.

وی همچنین درباره چرایی لو رفتن سوالات آزمون‌ها گفت که در جلسه کمیسیون آموزش مجلس این موضوع با حضور وزیر آموزش و پرورش پیگیری خواهد شد.

علی فرهادی سخنگوی آموزش و پرورش درباره ابهامات و مطالب مطرح شده در این خصوص گفت: موضوع لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تکذیب می‌کنم. تاکنون گزارش، سند و مدرکی مبنی بر اینکه ادعا شود سوالات لو رفته، نداریم. سوالات امتحانی قابل لو رفتن نیست، ۳تا ۴ دقیقه قبل از شروع آزمون، لینک سوال به حوزه ارسال و در حوزه امتحانی پرینت گرفته و همانجا نیز امتحان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه بلافاصله بعد از امتحان نیز سؤالات را معمولاً منتشر می‌کنیم تا امکان سوء استفاده نباشد افزود: برای طرح مسائل این چنینی باید حتماً مدرک و دلیل مستند وجود داشته باشد. اگر کسی مدرکی دارد به آموزش و پرورش ارائه دهد تا بررسی انجام شود، اما بر اساس یافته‌ها و بررسی‌ها، اصلا چنین چیزی صحت ندارد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره سخنان سخنگوی مجلس درخصوص ورود وزیر آموزش و پرورش به موضوع نیز اعلام کرد: تاکنون جلسه‌ای در این خصوص که سند و مدرکی ارائه شود نداشتیم.

فرهادی افزود: در جلسات امتحان تجهیزات، سیگنال یاب و موبایل یاب و ... داریم. امتحانات در اوج سلامت درحال برگزاری است. حفظ آرامش روانی دانش آموزان و مردم مهم است و نباید به اخبار کذب توجه کرد.

وی تاکید کرد: درخصوص برگزاری سلامت امتحانات نهایی با اطمینان اعلام می‌کنم که مشکلی نداریم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر